WORKSHOPS op locatie

KREADOE 3 november Tekenen & Kleuren met potlood Workshops

Julia schrijfster van het boek Basisboek Tekenen laat je kennis maken met de wereld van potloden. In de twee workshops die ze geeft op vrijdag 3 november in het MUS Theater ga je aan de slag met Leren Tekenen VOGEL en of  Toveren met kleuren, basis kleurenleer. Iedereen kan mee doen jong, oud en of je nu beginner of reeds gevorderd bent met potloden. Julia geeft je de tips& tricks over hoe je nu kunt beginnen met tekenen, kleuren met kleurpotlood en meer. Haar nieuwe boek Basis Tekenen, Aquarelworkshop boek, zijn te koop op de beurs en kan zij dan gelijk voor je signeren.

Doe mee en schrijf je snel in via de webshop.

Normale prijs €20 nu aanbieding € 15 per workshop op de KREADOE in Utrecht. (Je hebt nog wel een entree ticket nodig voor die dag op KREADOE).

INSTORE Workshops Daniël Smith aquarelverf

Op zaterdag 4 november mag ik een aantal workshops verzorgen met de prachtige Daniël Smith aquarelverf bij A.J. van der Linde in Amsterdam aan de rozengracht 💦

Zo ga je tijdens deze 90 minuten durende workshop zelf aan de slag met de Daniël Smith aquarelverf en hoor je de tips & tricks van Julia. Natuurlijk kun jij je aquarel vragen ook aan Julia stellen tijdens de workshop. Zowel voor de beginnende als de ervaren aquarellist een zeer informatieve workshop die je niet mag missen.

Maximaal 10 deelnemers per workshop, dus twijfel zeker niet te lang om jezelf in te schrijven voor deze fijne workshop!

Programma:

Workshop 1: 11u00 – 12u30
Workshop 2: 13u00– 14u30
Workshop 3: 14u45– 16u15

We vragen bij de inschrijving een bedrag van €10
Dit bedrag wordt na de workshop omgezet in een voucher waarmee jullie die dag producten van Daniël Smith kunnen aankopen.