Online FACEBOOK Workshops Aquarelleren

Ik heb diverse Online workshops die ik geef in een besloten facebook groep. je hebt dus een facebook account nodig om mijn online workshops te volgen. Sommige Online workshops zijn opgenomen LIVE workshops en ander zijn PRE RECORDED workshops. Beide versies bestaan uit meerdere video’s. Ik geef uitleg over desbetreffend techniek, materiaal en project. Materiaallijst staat op de groep. De lijntekening en voorbeeldfoto zijn te downloaden! In de groep kun jij je werk te uploaden (foto van je gemaakte werk) en kan ik opbouwende kritiek geven, natuurlijk kun je ook je vragen over de workshop in de groep stellen. ONLINE Facebook Workshops kosten per deelname p.p. € 20,=
Zodra het bedrag op mijn rekening staat dmv aankoop via webshop krijg je een uitnodiging voor de besloten facebook groep. De workshops kun je bekijken, herhalen, nogmaals bekijken, op eigentempo, je kunt dan de video stop zetten. Voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van facebook dit toelaten!

Kleurenleer & Vogel

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop legt Julia de kleurenleer uit en gaan we aan de slag met : gezamelijk kleuren mengen

TOVEREN MET KLEUREN Met slechts drie aquarel kleuren schilderen wij eerst een meng kaart, kleuren waaier en deze vogel terwijl ik laat zien hoe je met aquarelverf kunt megen. Deze workshop is voor de beginnende aquarellist, maar ook voor de gevorderden een interesante workshop. Voor zowel beginners als gevorderden aquarellisten een workshop die je gedaan moet hebben.

Portret Pentekening

Opgenomen video’s om te volgen Tijdens deze workshop legt Julia het canon van het gezicht uit en gaan we aan de slag met het tekenen van een portret van opzij (profiel) in fineliner en geven het kleur met aquarelverf. er zsijn 3 portretten om te volgen met commentaar en 2 videos zonder commentaar maar wel met lijntekeningen. Deze workshop is voor zowel beginners (inkleuren van de lijntekening) als gevorderden aquarellisten een interessante workshop boordevol tips en tricks.

IJsvogel

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop legt Julia kort de basis uit van aquarelleren en gaan we aan de slag met een IJsvogel. Voor zowel beginners als gevorderden aquarellisten een leuke workshop. Er is zelfs een kleurplaat om die te voorzien van aquarelverf. ik laat je ook zien hoe te starten met tekenen van een vogel. En dus voor ieder niveau interessant

Roodborstje

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop legt Julia kort de basis uit van aquarelleren en gaan we aan de slag met een roodborstje. Voor zowel beginners als gevorderden aquarellisten een leuke workshop. Er is zelfs een kleurplaat om die te voorzien van aquarelverf dus voor ieder niveau interessant.

Bloemenslinger

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop legt Julia kort de basis uit van aquarelleren en gaan we aan de slag met bloemen en bladeren. Stap voor stap laat ik je zien hoe ik dit doe. We maken dan ook een mooie bloemenslinger in deze workshop. Voor zowel beginners als gevorderden aquarellisten een leuke workshop. Er is zelfs een kleurplaat om die te voorzien van aquarelverf dus voor ieder niveau interessant.

Buiten Aquarelleren

Opgenomen LIVE uitzending om te volgen Tijdens deze workshop komt het volgende aanbod:
-Aquarelleren basis uitleg aan de hand van bloemetje
-Opzetten, tekenen en schilderen.
-Hoe je op lokatie iets kan opzetten.
-Tips als je nog niet zo goed kunt tekenen.
-We maken een duinlandschap adhv foto.
Deze workshop is voor de beginnende aquarellist, maar ook voor de gevorderden een interessante workshop. De bestanden die we nodig hebben voor deze workshop zijn van te voren te downloaden!