Meest gestelde vragen:

De verzendkosten verschillen per product. De kosten worden berekend in het winkelmandje.

Vooraf met iDeal of Bankoverschrijving

Helaas is het niet mogelijk achteraf te betalen

Mits de bestelling nog niet is verzonden is dat nog mogelijk. Stuur mij zo snel mogelijk een e-mail of bericht.

Het annuleren van een reeds betaalde bestelling is mogelijk, mits ik je bestelling nog niet heb verzonden. Stuur mij zo snel mogelijk een e-mail of bericht. Het bedrag zal ik na annulering terugstorten.

Is je bestelling al verstuurd, dan gelden de retour regels.

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen (uitgezonderd online workshops). Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Mocht het product (boek) verblijd zijn met een persoonlijke noot (op naam ge signeerd) dan kan deze niet retour genomen worden.

Niet helemaal tevreden met je bestelling of bepaalde producten uit de bestelling, geen probleem. Retourneren is mogelijk mits je binnen 14 dagen na ontvangst retourneert, de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten, de producten niet beschadigd zijn, het geen persoonlijk gesigneerd boek betreft. De verzendkosten voor retour sturen zijn voor eigen rekening. De online workshops kunnen niet worden geretourneerd.

Wil je iets retourneren neem dan altijd eerst contact met mij op via het contactformulier dan komen we er samen wel uit.

Het is uiteraard mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Geef een vinkje aan bij het invoeren van je gegevens  dat het naar een ander adres bezorgd moet worden en je kunt het andere adres invoeren.

Zodra je bestelling is binnen gekomen, verzamel ik je bestelling, pak het in en breng ik het de zelfde dag nog naar de post (mist de bestelling voor 15:00 uur is geplaatst anders gaat het de volgende dag op de post). Meestal komt je bestelling de volgende dag aan. Behalve als je de bestelling na 11:00 uur op zaterdag plaats tot en met zondag (in het weekeinde) dan komt het pas dinsdag aan. Je bestelling wordt dan verstuurd op maandag voor 17:00 uur. Bezorging naar België duren vaak 2 a 5 werkdagen langer. Heb je je bestelling de volgende dag niet ontvangen? Geen paniek, dan heeft PostNL iets langer de tijd nodig en wordt het vast de volgende dag bezorgd.

Je kunt je altijd inschrijven voor de atelier workshops in Bergschenhoek mits er plek is. Ook als het een aquarel workshop is kun je meedoen met kleurpotlood of panpastel. Echter begin ik met de uitleg van de workshop, in dit geval aquarel. Iedereen werkt op zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Ik begeleid je graag en help je verder. Tot ziens bij een van mijn atelier workshops.

De online workshops worden op een besloten Facebook groep gegeven. Je hebt een facebookaccount nodig om de online workshops te kunnen volgen.

Ja, ik help je stap voor stap, omdat het opgenomen LIVE workshops zijn of pre recorded workshops bestaan deze workshops uit meerdere video’s die je tussentijds stop kunt zetten, terug kunt spoelen of herhalen zo vaak je wilt. Alle informatie staan in de besloten facebook groepen per workshop boven aan in het kopje uitgelicht/ aankondigingen.

Jazeker, natuurlijk zul je bepaald dingen dan herkennen, maar ik neem je graag mee in mijn manier van werken en laat je de diverse technieken zien. De persoonlijke feedback zal je ook aanspreken. Ik help je graag om je werk naar een hoger niveau te krijgen. Stel gerust je vragen, deel je gemaakte werk in de workshop groep of op mijn facebookgroep ARTFriends by Julia Woning

Ja, als jij tussentijdse vragen hebt of je wilt tips hebben tijdens de online workshops kun je die vragen op de workshop facebook groep plaatsen waar je de workshop volgt. Heb je speciale techniek vragen naar aanleiding van mijn online workshops of youtube filmpjes stel die dan in mijn facebook groep: ARTFriends by Julia Woning Ik help je graag.

Op de besloten Facebook workshop groep kun je de workshop zo vaak volgen als je wilt. Je kunt de video’s stop zetten en de stappen op eigen tempo volgen. Het blijft toegankelijk zolang het regelement het van Facebook toelaat.

Nee, je hebt een facebook account nodig en werkende wifi om de workshops te volgen.

Op de Facebookgroep waar de workshop wordt gegeven kan jij je gemaakte werk tussen tijds of het eind werkstuk delen. Maar ook op mijn vrienden groep is dit mogelijk ARTFriends by Julia Woning Facebookgroep

Ja zeker, deel je gemaakte werk op social media en geef dan aan dat het naar aanleiding is van de workshop by @juliawoningart of “geïnspireerd door @juliawoningart” mond op mond reclame is voor mij de beste reclame ;-)

Het is niet toegestaan ​​om jouw social media post met de door jouw gemaakte tekening op basis van mijn werk/workshops in te zetten voor commerciële doeleinden.

Nee. Als jij een tekening  na maakt naar aanleiding van een voorbeeld of uit één van mijn (online) workshops is dit voor jouw eigen persoonlijk ontwikkeling en mag je dat niet commercieel verkopen (zoals in een logo, ansichtkaarten, tijdens exposities etc.). Je mag het als hobby reproduceren.  Het auteursrecht van de projecten die ik maak tijdens online workshops blijft in alle gevallen bij Julia Woning. Ga jij met de opgedane techniek/ kennis die je leert tijdens de (online)workshops zelf aan de slag dan ben je natuurlijk vrij om dit commercieel te doen en zal deze trotse docent je graag aanmoedigen.

Nee. Als jij een tekening maakt naar aanleiding van een voorbeeld uit één van mijn workshop boeken is dit voor jouw eigen persoonlijk gebruik en ontwikkeling. Je mag het als hobby reproduceren. Het is niet toegestaan ​​om de door jouw gemaakte tekening op basis van mijn werk te gebruiken voor commerciële doeleinden (zoals een logo, ansichtkaarten, expositie verkoop etc.). Het auteursrecht blijft in alle gevallen bij Julia Woning. Maak jij nieuw werk door de opgedane technieken en kennis uit mijn boeken dan ben je vrij om dit commercieel te verkopen en dan zal deze trotse docent je graag aanmoedigen.

Stuur mij dan een bericht via contactformulier