Wil jij weten wat de ervaringen zijn van de deelnemers aan de workshops online, in mijn Atelier in Bergschenhoek of workshops op locatie in Nederland en België? Natuurlijk worden mijn boeken ook benoemd.

🤩Evelien Velsen – Ik heb er veel van geleerd en veel inspiratie gekregen van de technieken en materialen.

🤩Mary Hogendoorn – Julia is een rustige lerares waar je veel van leert. Ik heb zowel online als op locatie workshops gevolgd met prachtige resultaten voor mij. Haar boeken kan je ook inspireren.

Tijdens de jaarlijkse kunsttoer kunt u in de 3 dorpen: Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, de opengestelde ateliers bezoeken. Een unieke kans om een ” kijkje in de kunst-keuken te nemen” bij deelnemende kunstenaars. Dit jaar alweer de 28e kunsttoer! Veel plezier bij uw rondje kunsttoer!

Binnenkort is het zover in het weekend van 7 & 8 oktober is het TIJD VOOR DE KUNSTTOER.
Met de start-opening op vrijdagavond 6 0oktober om 20:00 uur In het Gemeentehuis Lansingerland wordt het sein gegeven voor weer een gezellige atelierroute. De vereniging heeft een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen, zij willen graag met u kennismaken. Ook mijn atelier is open en ben je van harte welkom om langs te komen. Zie ik je dan?

🎨 Spannend nieuws! 🌟 Op zaterdag 16 september kom ik naar Zwolle en ben ik te gast bij Busch & van der Worp op hun jaarlijkse klantendag. Er komen diverse kunstenaars demonstreren. Ik geef een demonstratie met Daniël Smith Extra Fine Watercolors en de Derwent Inktense potloden. Ik leg yit wat de verschillende verven zijn van Daniël Smith: primatek, Iridescent, interference en werk met de Inktense potloden. Natuurlijk kun jij je vragen over aquarel stellen en mijn boeken aanschaffen, die ik graag voorzie van een persoonlijke noot. Zie ik je dan? 🎉

Zaterdag 26 augustus ben ik te gast bij Gerstaecker! Ik kom graag mijn nieuwste boek “BASISBOEK TEKENEN” presenteren en zal een demonstratie geven met Derwent potloden. Je kunt dan ook al je vragen stellen over tekenen en je boek laten voorzien van een persoonlijke noot.

•Swaak in Utrecht 11:00- 13:00 uur

•Artifac in Den Haag 14:30- 16:30 uur

Mis deze inspirerende en creatieve ochtend/ middag niet!

Tot dan!

Julia schrijfster van het boek Basisboek Tekenen laat je kennis maken met de wereld van potloden. In de twee workshops die ze geeft op vrijdag 3 november in het MUS Theater ga je aan de slag met Leren Tekenen VOGEL en of Toveren met kleuren, basis kleurenleer. Iedereen kan mee doen jong, oud en of je nu beginner of reeds gevorderd bent met potloden. Julia geeft je de tips& tricks over hoe je nu kunt beginnen met tekenen, kleuren met kleurpotlood en meer. Haar nieuwe boek Basis Tekenen, Aquarelworkshop boek, zijn te koop op de beurs en kan zij dan gelijk voor je signeren.
10:00-11:00 uur Leren tekenen VOGEL by Julia Woning
11:30-12:30 uur Toveren met kleuren by Julia Woning

Doe mee en schrijf je snel in via de webshop.

Ik ben naar Amersfoort gereden voor een Sketcher instore workshop bij Monoartsupplies. wat een leuke zaak, een gezellige creatieve winkel. De moeite waard om eens langs te gaan voor je kunstenaars materialen.

Naast de online workshops op Facebook zijn er nu ook twee workshops te volgen via mijn website en kun je de video bekijken op een besloten youtube video. Voor 20 euro per workshop neem ik je stap voor stap mee, oefeningen en krijg je veel tips en tricks over de gekozen workshops. De videos duren 3 tot 5uur. Die verdeeld is in vele hoofdstukken zodat je makkelijk de diverse onderwerpen kunt vinden. Bekijken, stop zetten en terug spoelen zo vaak als je wilt. Op het moment kun je de workshop  Portret in grafietpotlood en Basis kleurpotlood macarons volgen via een youtube account.

ZOMER ATELIER by Julia
Doe mee op 28 juni en leer hoe je fruit kunt tekenen en kleuren met slechts 6 Derwent Lightfast potloden. Heb jij andere potloden geen enkel probleem doe gerust mee.
Materiaallijst:
Derwent Lightfast
•Sun Yellow
•Scarlet
•Mid Blue 70%
•White
•Grass Green 70%
•Violet

Natural PaintOn papier

Tijdens de zomer maanden geef ik 1x per maand op woensdag avond 19:00-20:00uur een gratis online workshop op mijn facebook pagina
De data zullen zijn:
– 28 juni De wereld van Potloden: Kleurpotloden
– 26 juli De wereld van Potloden: Pastelpotloden
– 30 augustus De wereld van Potloden

Wil jij meer dan de online workshops, echt persoonlijke aandacht? Er zijn ook zomeratelier workshops in mijn atelier in Bergschenhoek €59 per workshop, click op datum voor meer informatie

-zaterdag 17 juni ZOMER ATELIER Realistisch tekenen
-vrijdag 30 juni ZOMER ATELIER Aquarelleren buiten & op vakantie
-vrijdag 21 juli ZOMER ATELIER Potloden
-vrijdag 25 augustus ZOMER ATELIER Potloden

Ontdek de prachtige wereld van kleurpotlood en aquarelverf bij Creaflex Hobby in Sittard! 18 & 19 augustus. Met Julia Woning als gids leer je kleuren mengen, verloop technieken en vele handige tips en tricks. Sluit de workshops af met het maken van een mini journal om al je creaties in op te slaan.  Ervaring is niet nodig, ben jij al ervaren en wil je liever realistisch tekenen of aquarelleren dat kan ook. Julia zal je dan persoonlijke begeleiden.
Schrijf je hier in  en geniet van een inspirerende dagen vol creativiteit!
Workshop inclusief materiaal, koffie, thee, koek en lunch voor slechts €59,- p.p.