Kleurboeken voor Volwassenen by Julia Woning

Alleen HET ENINGE ECHTE DIKKEDAMES KLEURBOEK nog te koop! de rest van mijn kleurboeken bij mij UITVERKOCHT nog wel te vinden in de winkels, maar op=op!

Sinds 2015 creëerde ik kleurboeken voor volwassenen voor BBNC uitgevers. Het begon met “Het enige echte Dikke Dames Kleurboek voor volwassenen” waarna snel een verjaardag kleurkalender en inkleur ansichtkaarten volgde. Een jaar daarna kwam het grote zusje namelijk  Dikke Dames op reis XXL nog meer ruimte om de Dikke Dames kleur te geven. Ook een jaarlijkse Agenda met het  Dikke Dames thema mocht niet uitblijven en wat dacht je van Dikke Dames kerst kaarten. Ik heb het met plezier ontworpen. Daarna volgde Dikke Dames in Sprookjesland en door de kunstgeschiedenis heen het laatste Dikke Dame kleurboekje was het Zomer boekje. De meeste zijn uitverkocht maar het aller eerste boekje een bestseller “Het enige echte Dikke Dames Kleurboek voor volwassenen” is nog altijd te koop.

Naast de Dikke Dames kleurboeken kwamen er ook ander thema’s kleurboeken van mijn hand. Het begon met het Dieren kleurboek, waarna Koraal, en Regenwoud volgde. ook een kleurboek met portretten van mensen van over de hele wereld heb ik ook gecreëerd. Helaas zijn deze ook bijna allemaal uitverkocht, maar soms kom je ze nog wel eens tegen en dan zou ik mijn slag slaan met zo’n collectors item ;-)

Alleen HET ENINGE ECHTE DIKKEDAMES KLEURBOEK nog te koop! de rest van mijn kleurboeken bij mij UITVERKOCHT nog wel te vinden in de winkels, maar op=op!

Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren … Het zijn de Dikke Dames! Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen inzicht de Dames in hun natuurlijke habitat: aan de thee met taart, klessebessend bij het haardvuur, aan de borrel met hun Dikke Dames-vriendinnen, of druk aan het werk achter hun bureau. De originele, herkenbare tekeningen van Julia Woning vragen er gewoon in om ingekleurd te worden. BBNC uitgevers is dan ook vereerd om dit schitterende Dikke Dames-kleurboek op de markt te mogen brengen!