nieuw: NATURE serie

Eind 2021 presenteer ik een gehele nieuwe serie genaamd NATURE. Inspiratie haal ik uit de natuur en haal het naar binnen door er prachtige, kleurrijke schilderijen van te maken. De werelden van vogels, vissen, planten, lucht, water en land komen te samen. Zo creeër ik een nieuwe wereld, een nieuwe dimensie. Ontspannend om naar te kijken, maar ook een ontdekkingstocht naar de rust en balans van kleur, dieren en planten.

DIKKE DAMES

Ik maak sinds 2008  Dikke Dames schilderijen ze komen voort uit mijn illustratie werk. Het zijn vrolijke vrouwenfiguren in dagelijkse dingen. De Dikke Dames brengen je altijd en overal in een goed humeur. Deze volumineuze figuren zitten aan de thee met taart, klessebessend bij het haardvuur of aan de borrel. Wil jezelf de Dikke Dames kleurgeven? dat kan in “Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor Volwassenen” of wil jij ook zo’n leuke Dikke Dame cartoon? Neem gerust contact op voor meer informatie.

VROLIJKE DIEREN

Telkens ben ik op zoek. Op zoek naar vrolijkheid, sfeer, verhoudingen, vormen, structuren en naar combinaties van kleuren in mijn werk. In deze serie van vrolijke dieren breng ik vrolijkheid bij de mensen thuis en heel veel kleur ;-)

ANSICHTKAARTEN

Er zijn ook ansichtkaarten van mijn schilderijen hier te koop. zowel van mijn Dikke Dames serie als van mijn nieuwe schilderijen Nature. zie op de website welke er te koop zijn.