Portretten in opdracht

Ik vind het iedere keer weer prachtig als ik een opdracht krijg om iemand te portretteren. Het is iedere keer weer een zoek tocht om diegene te vangen op papier of schilders doek. Maar die zoek tocht maakt het erg interessant voor mij. De voldoening haal ik uit het feit dat mensen reageren op mijn werk. Mensen blij maken met mijn creaties. Portretten maak ik in diverse materialen van potlood, pastel of acrylverf en in diverse stijlen. Klassiek realistisch of meer modern, glad of met veel structuur.  In één kleur tone, fullcolour of juist een ware kleur explosie. De opdrachtgever is vrij in het kiezen welke uitstraling zij mooi vinden en dan probeer ik het ware portret te vangen van de persoon of dier. Door mijn illustratie achtergrond ben ik gewend om in opdracht te werken.

Ik werk aan de hand van één goede foto en een aantal andere foto’s voor meer informatie van die persoon of dier. Neem gerust contact op om de mogelijk heden te bespreken.

Prijs indicatie: portret mens of dier in grafiet potlood vanaf 50 euro, geschilderd met acrylverf op doek vanaf 300 euro meerdere personen en of dieren mogelijk vraag vrijblijvend een prijs opgave aan.

Potlood portret

Een potloodportret in één kleur dit kan grafietpotlood op wit papier zijn of bruin kleurpotlood op crème papier dit is een meer klassieke uitstraling van een portret.  Er zijn diverse mogelijkheden waar U uit kunt kiezen. Ik maak portretten zowel van mens en/ of dier of wat dacht U van uw huis allerlei onderwerpen zijn mogelijk. Het gemaakte werk zal wel achter glas gepresenteerd moeten worden (ingelijst met een passe-Partout) bent U geïnteresseerd vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.

Panpastel portret

Een portret in het klassieke medium van pastel in één kleur of juist in fullcolour wat U wilt. Ik maak dit zowel van mens en/ of dier in Pastel op Pastelmat papier. Dit betekend dat het werk achter glas gepresenteerd dient te worden ( ingelijst met een passe-partpout). De bijzondere uitstraling van pastel maakt een portret nog zachter en romantischer. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.

Acrylverf portret

Een portret in acrylverf op doek in één kleur tone, realistisch fullcolour of juist een modern kleur explosie met structuur van alles is mogelijk, wat U wilt. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.