Portretten in opdracht

Ik vind het iedere keer weer prachtig als ik een opdracht krijg om iemand te portretteren. Het is iedere keer weer een zoek tocht om diegene te vangen op papier of schilders doek. Maar die zoek tocht maakt het erg interessant voor mij. De voldoening haal ik uit het feit dat mensen reageren op mijn werk. Mensen blij maken met mijn creaties. Portretten maak ik in diverse materialen van potlood, pastel of acrylverf en in diverse stijlen. Klassiek realistisch of meer modern, glad of met veel structuur.  In één kleur tone, fullcolour of juist een ware kleur explosie. De opdrachtgever is vrij in het kiezen welke uitstraling zij mooi vinden en dan probeer ik het ware portret te vangen van de persoon of dier. Door mijn illustratie achtergrond ben ik gewend om in opdracht te werken.

Ik werk aan de hand van één goede foto en een aantal andere foto’s voor meer informatie van die persoon of dier. Neem gerust contact op om de mogelijk heden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een prijs opgave aan! prijs indicatie al vanaf 50 euro een potlood schets, in kleur vanaf 350 euro voor een pasteltekening en vanaf 500 euro geschilderd portret.

Potlood portret

Een potloodportret in één kleur dit kan grafietpotlood op wit papier zijn of bruin kleurpotlood op crème papier dit is een meer klassieke uitstraling van een portret.  Er zijn diverse mogelijkheden waar U uit kunt kiezen. Ik maak portretten zowel van mens en/ of dier of wat dacht U van uw huis allerlei onderwerpen zijn mogelijk. Het gemaakte werk zal wel achter glas gepresenteerd moeten worden (ingelijst met een passe-Partout) bent U geïnteresseerd vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op over de prijzen en formaten. Prijs indicatie schets vanaf 50 euro uitgebreide grafiet tekening vanaf 150 euro.

Panpastel portret

Een portret in het klassieke medium van pastel op papier is een prachtig item voor aan de muur. Of je dit in één kleur of juist in fullcolour wilt. Ik maak dit zowel van mens en/ of dier in Pastel op Pastelmat papier. Dit betekend dat het werk achter glas gepresenteerd dient te worden ( ingelijst met een passe-partout). De bijzondere uitstraling van pastel maakt een portret nog zachter haast fluweel. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op prijzen vanaf 350 euro voor een pasteltekening 20×30 cm (zonder passe-partout en lijst).

Acrylverf portret

Een portret op doek, een echt schilderij van je dierbare aan de muur. Dat kan ik voor U maken. Ik schilder in acrylverf op doek. Het kan in één kleur tone, realistischin fullcolour of juist een moderne kleur explosie met structuur. Van alles is mogelijk, wat U wilt. Belangrijk is dat ik diegene mens of dier goed weet te vangen. Ik werk van één goede foto’s eventueel andere foto’s erbij ter referentie en dan ga ik aan het werk zodra U heeft aangegeven wat U wilt. Belangrijk is dat de opdrachtgever tevreden is over het resultaat. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op. Prijzen van af 500 euro voor geschilderd portret 30×30 cm.

Portret ART

Een portret op doek, een echt schilderij van je dierbare aan de muur. Dat kan ik voor U maken. Maar ik maak ook schilderijen met een portret thema. Realistische of juist een explosie van kleuren van je idool. Vraag gerust welke er nog beschikbaar zijn.