ONLINE WORKSHOPS by Julia Woning

Naast het schrijven van Workshop boeken geef ik ook online workshops. Die kun je volgen via Facebook of YouTube. Je hebt wel een Facebook of YouTube (Gmail adres) account nodig om de workshops te kunnen volgen. In de diverse workshops online geef ik stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. De online workshops die je koopt zijn voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van Facebook/ YouTube dit toelaten te volgen!

YOUTUBE WORKSHOPS

Ik geef online workshops via mijn website en een besloten YouTube video. Je hebt een YouTube account (Gmail adres) nodig om deze te volgen. Ik geef stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. Op de besloten website pagina, waar je toegang toe krijg na aankoop van de workshop. Daar staat alle workshop informatie zoals: materiaallijst,  lijntekening en voorbeeldfoto die te zijn downloaden! Via mail kun je vragen stellen over de workshop of je gemaakte werk.
YouTube Workshops kosten € 20,= / €24,99

NIEUW Basisboek Tekenen YouTube workshops

Naast mijn nieuwe boek Basisboek Tekenen kun je nu ook online workshops volgen met de projecten uit het boek. Eén onderwerp wordt uitgelegd als workshop. daarnaast zijn er diverse andere video’s van projecten uit het boek die je alleen in deze workshop in Realtime kunt bekijken. Er is dan geen commentaar maar met de info in het boek kun je zien hoe ik het doe. Daarnaast heeft iedere workshop van Basisboek Tekenen ook Bonus video. Al met al interessante workshops boordevol inspiratie die het boek tot leven brengen. De time laps/super snelle video’s van al deze onderwerpen kun je ook gratis bekijken op youtube. Deze worden komende tijd eens per week op youtube vrijgegeven om te bekijken.

Hoe werkt het? Meld je aan via de webshop, zodra het bedrag op mijn rekening staat krijg je een uitnodiging om je YouTube Gmail adres door te geven en vervolgens krijg je binnen 24 uur toegang tot de besloten pagina op deze website en de YouTube video. Ik geef stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. Je krijgt toegang tot de besloten workshop pagina op mijn website zodra de betaling binnen is. Daar staat alle workshop informatie zoals: materiaallijst,  lijntekening en voorbeeldfoto die te zijn downloaden! Via mail kun je vragen stellen over de workshop of je gemaakte werk. De workshops kun je bekijken, de video stopzetten wanneer je wilt, herhalen, nogmaals bekijken, dus op eigen tempo te volgen.

YouTube Workshops Basisboek tekenen kosten € 24,99 per stuk 

of te koop in COMBIPAKKET   4 voor de prijs van 3!

ONLINE FACEBOOK WORKSHOPS

Je bent geïnteresseerd in een online workshop. Ik geef mijn online workshop in een besloten Facebook groep. Je hebt een facebookaccount nodig om deze te volgen. Sommige workshops zijn opgenomen LIVE workshops anderen zijn PRE RECORDED workshops. Beide versies zijn prima te volgen, in de besloten Facebook groep van je workshop kun je meerdere video’s zien. Ik geef stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. Materiaallijst staat op de groep. De lijntekening en voorbeeldfoto zijn te downloaden! In de groep kun jij je werk te uploaden (foto van je gemaakte werk) en kan ik je helpen bij de voortgang van je gemaakte werk en je vragen beantwoorden. er is dus ook persoonlijke feedback in deze online workshops. ONLINE Facebook Workshops kosten € 20,=

Meld je aan via de webshop zodra het bedrag op mijn rekening staat krijg je een uitnodiging voor de besloten Facebook groep. De workshops kun je bekijken, de video stopzetten wanneer je wilt, herhalen, nogmaals bekijken, dus op eigen tempo te volgen. De online workshops die je koopt zijn voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van Facebook dit toelaten te volgen!

NIEUW

Basisboek Tekenen Facebook Workshops

Naast mijn nieuwe boek Basisboek Tekenen kun je nu ook online FACEBOOK workshops volgen met de projecten uit het boek. Eén onderwerp word uitgelegd als workshop. Daarnaast zijn er diverse andere video’s van projecten uit het boek die je alleen in deze workshop in Realtime kunt bekijken. Er is dan geen commentaar, maar met de info in het boek kun je zien hoe ik het doe. Daarnaast heeft iedere workshop van Basisboek Tekenen ook Bonus video. Al met al interessante workshops boordevol inspiratie die het boek tot leven brengen. De time laps/super snelle video’s van al deze onderwerpen kun je ook gratis bekijken op youtube. Deze worden komende tijd eens per week op youtube vrijgegeven om te bekijken.