ONLINE WORKSHOPS by Julia Woning

Naast het schrijven van Workshop boeken geef ik ook online workshops. Die kun je volgen via Facebook of YouTube. Je hebt wel een Facebook of YouTube (Gmail adres) account nodig om de workshops te kunnen volgen. In de diverse workshops online geef ik stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project.

Meld je aan via de webshop, zodra het bedrag op mijn rekening staat krijg je een uitnodiging om je aan te melden via Facebook of YouTube. De online workshops die je koopt zijn voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van Facebook/ YouTube dit toelaten te volgen!

NIEUW Basisboek Tekenen FACEBOOK workshops

Naast mijn nieuwe boek Basisboek Tekenen kun je nu ook online workshops volgen met de projecten uit het boek. Eén onderwerp word uitgelegd als workshop. daarnaast zijn er diverse andere video’s van projecten uit het boek die je alleen in deze workshop in Realtime kunt bekijken. Er is dan geen commentaar maar met de info in het boek kun je zien hoe ik het doe. Daarnaast heeft iedere workshop van Basisboek Tekenen ook Bonus video. Al met al interessante workshops boordevol inspiratie die het boek tot leven brengen. De time laps/super snelle video’s van al deze onderwerpen kun je ook gratis bekijken op youtube. Deze worden komende tijd eens per week op youtube vrijgegeven om te bekijken.

Hoe werkt het? Meld je aan via de webshop, zodra het bedrag op mijn rekening staat krijg je een uitnodiging om lid te worden van een besloten Facebookgroep, na goedkeuring van mijn kant kun je de workshop nu volgen. Ik geef stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. boven aan de groep in het kopje uitgelicht staat alle workshop informatie zoals: materiaallijst,  lijntekening en voorbeeldfoto die te zijn downloaden! In de groep kun je vragen stellen over de workshop of je gemaakte werk. De workshops kun je bekijken, de video stopzetten wanneer je wilt, herhalen, nogmaals bekijken, dus op eigen tempo te volgen zolang de richtlijnen van facebook dit toelaat.

YouTube Workshops Basisboek tekenen kosten € 24,99 per stuk 

of te koop in COMBIPAKKET   4 voor de prijs van 3!

Hond & Meer

In deze workshop neem ik je mee hoe je een hond kunt tekenen met grafietpotlood. Deze staat ook beschreven met foto’s in mijn boek Basisboek Tekenen. In de verschillende YouTube hoofdstukken van de workshopvideo laat ik zien hoe je een hond kunt tekenen, de tekening opzetten en uitwerken met grafietpotlood. Daarnaast is er een lijntekening die je kunt downloaden. Ook kun je in deze workshop realtime video’s zonder commentaar vinden van andere projecten uit het Basisboek Tekenen namelijk: portret van een meisje en mus. Als extra bonus video kun je ook een herdershond in realtime bekijken. Al met al meer dan 4 uur film over tekenen met grafietpotlood. Zowel voor de beginnende tekenaar of de reeds geoefende tekenaar een inspirerende workshop.

Cup cake & Meer

In deze workshop neem ik je mee hoe je een cup cake met kersen kunt tekenen met pastelpotlood. Deze staat ook beschreven met foto’s in mijn boek Basisboek Tekenen. In de verschillende YouTube hoofdstukken van de workshopvideo laat ik zien hoe je kersen op een cup cake kunt tekenen, de tekening opzetten en uitwerken met pastelpotlood. Daarnaast is er een lijntekening die je kunt downloaden. Ook kun je in deze workshop realtime video’s zonder commentaar vinden van andere projecten uit het Basisboek Tekenen namelijk: portret van een meisje en vachten. Als extra bonus video kun je ook een hond in realtime bekijken. Al met al meer dan 6 uur film over tekenen met pastelpotlood. Zowel voor de beginnende tekenaar of de reeds geoefende tekenaar een inspirerende workshop.

Roos & Meer

In deze workshop neem ik je mee hoe je een roos kunt tekenen met kleurpotlood. Deze staat ook beschreven met foto’s in mijn boek Basisboek Tekenen. In de verschillende YouTube hoofdstukken van de workshopvideo laat ik zien hoe je een roos kunt tekenen, de tekening opzetten en uitwerken met kleurpotlood. Daarnaast is er een lijntekening die je kunt downloaden. Ook kun je in deze workshop realtime video’s zonder commentaar vinden van andere projecten uit het Basisboek Tekenen namelijk: roodborstje stempel, Vlaamse gaai en tijgeroog. Als extra bonus video een workshop hoe je fruit illustratief kunt tekenen. Al met al meer dan 6 uur film over tekenen met verschillende soorten kleurpotloden. Zowel voor de beginnende tekenaar of de reeds geoefende tekenaar een inspirerende workshop.

Druiven & Meer

In deze workshop neem ik je mee hoe je druiven kunt tekenen met aquarelpotlood. Deze staat ook beschreven met foto’s in mijn boek Basisboek Tekenen. In de verschillende YouTube hoofdstukken van de workshopvideo laat ik zien hoe je druiven kunt tekenen, de tekening opzetten en uitwerken met aquarelpotlood. Daarnaast is er een lijntekening die je kunt downloaden. Als extra bonus workshops video’s kun je ook pauwenveer, regenboog kaketoe en regenboog bloemen bekijken. Al met al meer dan 6 uur film over tekenen met aquarelpotlood. Zowel voor de beginnende tekenaar of de reeds geoefende tekenaar een inspirerende workshop.

ONLINE FACEBOOK WORKSHOPS

Je bent geïnteresseerd in een online workshop. Ik geef mijn online workshop in een besloten Facebook groep. Je hebt een facebookaccount nodig om deze te volgen. Sommige workshops zijn opgenomen LIVE workshops anderen zijn PRE RECORDED workshops. Beide versies zijn prima te volgen, in de besloten Facebook groep van je workshop kun je meerdere video’s zien. Ik geef stap voor stap uitleg over de desbetreffende techniek, materiaal en project. Materiaallijst staat op de groep. De lijntekening en voorbeeldfoto zijn te downloaden! In de groep kun jij je werk te uploaden (foto van je gemaakte werk) en kan ik je helpen bij de voortgang van je gemaakte werk en je vragen beantwoorden. er is dus ook persoonlijke feedback in deze online workshops. ONLINE Facebook Workshops kosten € 20,=

Meld je aan via de webshop zodra het bedrag op mijn rekening staat krijg je een uitnodiging voor de besloten Facebook groep. De workshops kun je bekijken, de video stopzetten wanneer je wilt, herhalen, nogmaals bekijken, dus op eigen tempo te volgen. De online workshops die je koopt zijn voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van Facebook dit toelaten te volgen!