ArtJournal Workshop Boek by Julia Woning

Bij mij UITVERKOCHT nog wel te vinden in de winkels. maar op=op!

In ‘Artjournal workshop’ neemt kunstenares Julia Woning je mee op een reis door het artjournalen. Ze laat je zien hoe je een artjournal begint en daarna vult met de mooiste persoonlijke kunstwerken. Julia begeleidt je bij elke stap: van het uitzoeken van een journal met papier dat past bij je wensen tot het opdoen van inspiratie en het verwerken van verschillende materialen in je kunst. Met dit boek leer je nieuwe technieken gebruiken en leer je alles over het gebruik van stempels, sjablonen, inkt en mixed-media. Door Julia’s voorbeeld te volgen en te oefenen, leer je je eigen stijl te ontwikkelen. Met ‘Artjournal workshop’ kun je direct aan de slag om al je gedachten en gevoelens vast te leggen in je eigen artjournal.

Bij mij is het workshop boek UITVERKOCHT, maar ik heb nog wel het Album en ze zijn wel te vinden in de winkels, maar op=op!

ArtJournal Album by Julia Woning

Nog wel te vinden in de winkels en in mijn webshop. maar op=op!

Maak je ArtJournal experience compleet met het ArtJournal Album van Julia Woning. Bekijk de video hoe mijn journal er nu uitziet met allerlei leuke pagina’s, gewoon voor mijzelf waar ik blij van word.