Wil jij weten wat de ervaringen zijn van de deelnemers aan de workshops online, in mijn Atelier in Bergschenhoek of workshops op locatie in Nederland en België? Natuurlijk worden mijn boeken ook benoemd.
 • Helmie Faessen Of het nu de fantastisch leerzame en inspirerende boeken zijn of de workshops online, of workshops in haar atelier in Bergschenhoek. Julia heeft mij afgelopen jaren op een hoger niveau getild met verschillende technieken. Haar duidelijke uitleg en workshops die je op eigen tempo kunt volgen, een echte aanrader!
 • Evelien Velsen Ik heb er veel van geleerd en veel inspiratie gekregen van de technieken en materialen.
 • Mary Hogendoorn Julia is een rustige lerares waar je veel van leert. Ik heb zowel online als op locatie workshops gevolgd met prachtige resultaten voor mij. Haar boeken kan je ook inspireren.
 • Inge de Goeij Alles wat ik geleerd heb over kleuren, kleurpotloden en realistisch tekenen en kleuren heb ik bij Julia geleerd. Heerlijke workshops bij Julia zelf, waarin ook veel aandacht voor jouw persoonlijke groei en toepassing. Kan het iedereen aanraden.
 • Tiny Haasakker Ik heb al heel veel geleerd van Julia. En al heel veel online ws gevolgd. Tijdens deze ws krijg je heel veel informatie. Ze heeft een rustige en inmiddels vertrouwde stem. Ook alle boeken in mijn bezit. Het enige wat nog op mijn lijstje staat is een ws in haar atelier. Maar dat komt nog wel. Ik kan een ws iedereen aanraden.
 • Carola Broelman Verschillende online workshops gevolgd. Duidelijke uitleg. Zeker een aanrader om zo’n workshop te volgen.
 • Anke Evers Erg leerzame boeken en YouTube filmpjes, jammer dat je zo ver weg woont😁 Julia Woning ART: Wij hebben een hele leuke B&B Polderhuis Bed & Breakfast in Bergschenhoek net boven Rotterdam en in het seizoen een camping, maak je er een weekendje weg van.
 • Sandra Naber Vd Heerik Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd van Julia. Online maar ook in het atelier. Hele gezellige workshops waarin er heel veel te leren is. Na zo’n dag ga je vol energie en inspiratie naar huis. Julia is laagdrempelig en je voelt je direct op je gemak. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt iedereen komt aan bod!
 • Julia Buijs van den Hoogen Julia, ook al is het ver weg, ik heb samen met mijn schoonzus Verti Marjot al een aantal keren bij jou een workshop gevolgd. De afstand is voor ons geen drempel geweest. Heel erg leerzaam en met veel geduld helpt Julia je op weg. Inmiddels heb ik alle boeken van Julia en ze gaan mee op vakantie. Ook heb ik online cursussen gevolgd, je kunt dan starten en stoppen wanneer het uitkomt. Ik kan het iedereen aanraden, beginner of gevorderd maakt bij Julia niet uit. Doen.
 • Mary Elzevier Veel geleerd, en daarnaast fijne lerares! Ook haar boeken zijn een dikke aanrader.
 • Lida Weekhout Heel gezellige workshops in het atelier ieder in z’n eigen tempo en niveau. Online een heerlijke rustige stem die zo vertrouwd is ook om eerst alleen maar te kijken en dan zelf aan de slag te gaan. De boeken zijn ook prachtige na slag werken. Ik heb al vele mooi werken kunnen maken met hulp van Julia.
 • Linda Slagboom Persoonlijke aandacht en feedback in het atelier, waar je dingen leert die je nooit uit een boekje kunt halen. Erg fijn!
 • Brigitte Wijering Ik heb diverse online workshops van Julia gevolgd. Er werd heel duidelijk en rustig uitleg gegeven. Ik vond het heel prettig om de workshops terug te kunnen kijken en stapje voor stapje het te kunnen uitvoeren. Ik heb erg veel van Julia geleerd. Echt een aanrader!
 • Patricia Horsman Ik heb eerst online verschillende workshops gevolgd. Zo fijn dat je het op je eigen tempo kan doen. Even terug spoelen en stop zetten. Het enige wat ik dan soms mis is feedback of ik op de juiste weg ben of wat ik nog kan verbeteren. Ondertussen ook workshops gevolgd in het atelier. Echt een aanrader. Iedereen werkt op zijn eigen tempo. Alles kan en mag. Super fijn de begeleiding van julia. Al met al allebei een echte aanrader. Julia Woning ART: Bij de online workshops kun jij je vragen stellen in de facebook groep, via pb of email dan kan ik je helpen.
 • Liz Janssen Een aanrader. Duidelijke en deskundige uitleg en begeleiding voor zowel beginners als gevorderden.
 • Frede Nu Ik heb veel van Julia geleerd. Ik had al veel ervaring met kleurpotlood. Door Julia heb ik ook veel geleerd tijdens de workshops en filmpjes op Youtube, over allerlei andere materialen en hoe je die kunt gebruiken. Dat heeft mij weer een boost gegeven om daar mee aan de gang te gaan en ze aan te schaffen. Ik woon in Zweden en daarom waren alle online workshops, in Corona tijd, een fijne en leerzame oplossing voor mij.
 • Jeanne Kroek-van Eeden Verschillende online workshops gevolgd. Duidelijke uitleg. Zeker een aanrader om zo’n workshop te volgen. En ik heb alle boeken van Julia Woning ART , waar ik veel aan heb.
 • Ilka de Bont Ik ben begonnen met het basisboek kleuren en wist al gauw dat ik van Julia een workshop wilde volgen. Nu diverse workshops later weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Julia inspireert met haar kennis van zaken, haar talent en haar onophoudelijke enthousiasme. Het maakt niet uit of je een beginner bent Julia neemt je mee op een creatieve reis en je bent verkocht.
 • Karen te Kiefte Als beginner om te leren tekenen, ben ik begonnen bij Julia met de workshops. Stapje voor stapje wordt alles uitgelegd en je krijgt heel veel tips niet alleen over het tekenen, maar ook over het gebruik van materialen voor het tekenen. Daarnaast zijn de boeken van Julia als naslagwerk heel prettig om thuis verder te tekenen. De workshop in het atelier zijn erg gezellig en zeker de moeite waard voor iedereen die wil leren tekenen. Door de persoonlijke aandacht en uitleg staat er aan het einde van de workshop echt een mooie tekening op papier. Voor iedereen die het wil leren, een echte aanrader.
 • Anneke Jebbink Begin december mijn eerste workshop gevolgd bij Julia. Dat is mij uitstekend bevallen. Er hangt een rustige, warme sfeer en Julia heeft een prettige manier van lesgeven. Ga zeker vaker een workshop volgen.
 • Tanny Oostdijk Samen met mijn zoon een paar jaar geleden een ws gevolgd bij Julia veel van geleerd van kleurenleer en veel technieken! Ze legt alles goed uit en ook in haar boeken kan ik veel uitleg terug vinden !!! Hoop ook gauw weer eens een workshop in haar atelier te volgen! Ook online meegedaan met ws altijd fijn om die te maken goede uitleg !!!
 • Veronique Stern Julia inspireert je met haar workshops. Ik heb er nog maar 1 gevolgd maar heb weer zin in aquarelleren en oefen thuis wat ze me heeft voorgedaan.
 • Marja Groenewout Ik heb verschillende workshops gedaan! Julia legt het duidelijk uit! En heb veel van haar geleerd!
 • Wendy Dillen Workshop Panpastel gevolgd bij Julia Woning ART. Het was mijn eerste kennismaking met Panpastel als ervaren pastelpotlood tekenaar. Ik heb meteen een setje Panpastel gekocht om er thuis mee verder te gaan experimenteren. Het is een ideale combi Panpastel en Pastelpotloden! Julia: bedankt voor je prettige en duidelijke uitleg!