NIEUWE data ATELIER workshops by Julia Woning te Bergschenhoek

De workshops zijn van 10:00-15:00 uur in mijn atelier in Bergschenhoek (net boven Rotterdam) Je krijgt tijdens de workshop persoonlijke aandacht, als beginner of geoefende kleurder/ tekenaar ben je van harte welkom. Ik leer je beter te kijken naar je voorwerp, grond vormen zien, overnemen dmv hokjes systeem of doordrukken wat jij wilt. Ik help je op weg om te starten met kleuren van je kleurplaat of tekenen naar aanleiding van een foto. Weet je nog niet echt hoe je moet starten en met welk onderwerp. Geen probleem ik heb vele voorbeelden en kan je op weg helpen. Je kunt op iedere data met je eigen materiaal keuze en op je eigen niveau meedoen ongeacht het thema van de workshop!! Geef dat alleen wel aan bij de inschrijving en met welk materiaal je wilt gaan werken. Met je gekozen materiaal kun je dan aan de slag: panpastel met pastelpotloden / kleurpotloden of grafietpotood wat jij wilt. Op bepaalde data ga ik meer in op het gekozen materiaal, maar wil je met ander materiaal werken aan een project dat kan dus ook. Ik heb veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen, van kleurplaten tot fotos om na te tekenen, maar je mag ook van een eigen foto werken. Neem dan een goed uitgeprinte foto mee en een zwart wit kopie van je foto op formaat dat je wilt tekenen op dun kopieer papier. Je hoeft niet te kunnen tekenen voor de workshop realistisch tekenen, maar enig kennis over kleuren, kleurlagen, verlopen maken is wel een pré als je realistisch wilt tekenen. Ben je beginner en wil je leren kleuren laat je niet afschikken ook dan ben je van harte welkom en kan ik je op weg helpen op jou niveau. Maximaal 10 deelnemers en de workshop gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn.

Workshop inclusief kleur materiaal, koffie, thee en koek kost p.p. € 59,= per datum, zelf je eigen lunch meenemen!