NIEUWE Online workshops PanPastel & Pastelpotloden

Online Workshops PanPastel & Pastelpotloden

Twee nieuwe Online workshops die ik geef in een besloten facebook groep. Je hebt dus een facebook account nodig om mijn online workshops te volgen. Het zijn PRE RECORDED workshops. Beide versies bestaan uit meerdere video’s. Ik geef uitleg over desbetreffend techniek, materiaal en project. Materiaallijst staat op de groep. De lijntekening en voorbeeldfoto zijn te downloaden! In de groep kun jij je werk te uploaden (foto van je gemaakte werk) en kan ik opbouwende kritiek geven, natuurlijk kun je ook je vragen over de workshop in de groep stellen. Zodra je de aankoop via webshop is afgerond, krijg je zo snel als mogelijk een mailtje met daarin  een uitnodiging/link voor de besloten facebook groep. De workshops kun je bekijken, herhalen, nogmaals bekijken, op eigentempo, je kunt dan de video stop zetten. Voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van facebook dit toelaten!

ONLINE Facebook Workshops kosten per deelname p.st. € 20,=

PRUIMEN Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap deze pruimen tekenen met PanPastel en Pastel potloden. Ik werk deze keer op donker blauw pastelmat papier. Mag eventueel ook een andere donkere kleur zijn.  Er is een lijn tekening aanwezig om door te drukken. Ik help je stap voor stap hoe we de achtergrond en de pruimen maken in twee video’s. Voor zowel beginners als gevorderden een leuke workshop.

KERSEN Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap deze kersen tekenen met PanPastel en Pastel potloden. Ik werk deze keer op beigge pastelmat papier.  Er is een lijn tekening aanwezig om door te drukken. Ik help je stap voor stap hoe we de achtergrond en de kersen maken in twee video’s. Voor zowel beginners als gevorderden een leuke workshop.