Op 5 oktober ben ik te gast bij A.J. Van der Linde in Amsterdam voor een drietal instore workshops Daniël Smith aquarelverf. Ik laat je kennis maken met de prachtige pigmenten van Daniël Smith en we gaan een oog schilderen. Tevens is mijn nieuwste Basisboek portrettekenen en schilderen dan ook te koop. Doe jij mee? Zie voor informatie en inschrijving

Op zaterdag 28 september kom ik naar Zwolle en ben ik te gast bij Busch & van der Worp op hun jaarlijkse klantendag. Er komen diverse kunstenaars demonstreren. Ik geef een demonstratie met Daniël Smith Extra Fine Watercolors. Ik laat zien hoe je portretten kunt maken met die prachtige aquarelverf. Natuurlijk kun jij je vragen over aquarel stellen. Daarnaast neem ik ook de Molotow Verfmarkers mee super omdaar je illustratieve gezichtjes kleur mee te geven. Mijn nieuwste Basisboek PortretTekenen & Schilderen kun je dan aanschaffen, die ik graag voorzie van een persoonlijke noot. Zie ik je dan?

Op vrijdagavond 27 september van 19:00 tot 20:00 uur vindt bij Kantoorboekhandel Van Atten in Berkel en Rodenrijs de presentatie plaats van het Basisboek PortretTekenen & Schilderen by Julia Woning.
U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard kunt u dan het boek aanschaffen en kan Julia het voor u signeren.