NIEUW inloop ateliermiddag

Wat houd dit in, wil jij gezellig met een aantal gelijk gestemde creatief bezig zijn? kom dan naar de inloop ateliermiddagen onder begeleiding van Julia Woning. Zowel voor de beginner als de reeds geoefende kleurder, tekenaar, aquarellist interessant. Samen creatief bezig zijn aan een eigen project die je start bij Julia en die je thuis verder kunt perfectioneren en de volgende keer wanneer het jou uitkomt verder afmaakt. Op deze middagen kun je ook je eigen gemaakte werk meenemen en kan ik die met je bespreken en tips geven. Al met al gewoon een gezellige creatieve middag. Wil je met acrylverf werken op deze middagen? dit kan maar dan is de drager (canvas) niet inbegrepen bij de materialen, wel acrylverf. Maar je mag altijd je eigen materialen meenemen als je dit wilt, wel zo handig als je thuis verder wilt werken aan je project. Ben je inspiratieloos dan heb ik vele voorbeelden waar je uit kunt kiezen ;-)
De inloop is van 12:30-15:00 uur. Het inclusief materiaal koffie/thee en iets lekkers kosten per keer € 25. Reserveer een plekje door op de datum via de website een plek te kopen dan ben je zeker van een plek. (doorgang workshop minimaal 4 deelnemers maximaal 6 deelnemers) Zie ik je dan?
Dinsdag 13 december INLOOP Ateliermiddag (halve dag)
Dinsdag 17 januari INLOOP Ateliermiddag (halve dag)
Dinsdag 21 februari INLOOP Ateliermiddag (halve dag)
Dinsdag 14 maart INLOOP Ateliermiddag (halve dag)