ATELIER workshops by Julia Woning te Bergschenhoek

De workshops zijn van 10:00-15:00 uur in mijn atelier in Bergschenhoek (net boven Rotterdam) Je krijgt tijdens de workshop persoonlijke aandacht, als beginner of geoefende kleurder/ tekenaar ben je van harte welkom. Ik leer je beter te kijken naar je voorwerp, grond vormen zien, overnemen dmv hokjes systeem of doordrukken wat jij wilt. Ik help je opweg om te starten met kleuren van je kleurplaat of tekenen naar aanleiding van een foto. Weet je nog niet echt hoe je moet starten en met welk onderwerp. Geen probleem ik heb vele voorbeelden en kan je opweg helpen. Je kunt op iedere data met je eigen materiaal keuze en op je eigen niveau meedoen ongeacht het thema van de workshop!! Geef dat alleen wel aan bij de inschrijving en met welk materiaal je wilt gaan werken. Met je gekozen materiaal kun je dan aan de slag: panpastel met pastelpotloden / kleurpotloden / aquarelleren wat jij wilt. Op bepaalde data ga ik meer in op het gekozen materiaal, maar wil je met ander materiaal werken aan een project dat kan dus ook. Ik heb veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen,van kleurplaten tot fotos om na te tekenen, maar je mag ook van een eigen foto werken. Neem dan een goed uitgeprinten foto mee en een zwart wit kopie van je foto op formaat dat je wilt tekenen op dun kopieer papier. Je hoeft niet te kunnen tekenen voor de workshop realistisch tekenen, maar enig kennis over kleuren, kleurlagen, verlopen maken is wel een pré als je realistisch wilt tekenen. Ben je beginner en wil je leren kleuren laat je niet afschikken ook dan ben je van harte welkom en kan ik je opweg helpen op jou niveau. Maximaal 10 deelnemers en de workshop gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn.
Workshop inclusief kleur materiaal, koffie, thee en koek kost p.p. € 49,= per datum, zelf je eigen lunch meenemen!

Vrijdag 6 januari Realistisch Tekenen VOL
Zaterdag 14 januari BASIS Tekenen
Zaterdag 28 januari Aquarelleren ABSTRACT of REALISTISCH
Vrijdag 10 februari Realistisch Tekenen
Zaterdag 18 februari PanPastel & Pastelpotloden VOL
Vrijdag 3 maart Kleurpotloden VOL
Zaterdag 11 maart Realistisch Tekenen VOL
Vrijdag 24 maart Realistisch Tekenen
Is er een datum VOL geboekt dan kun je op de reservelijst geplaatst worden. Stuur mij dan een berichtje, mocht er iemand onverhoopt afvallen ;-) 

NIEUW inloop ATELIER middag by Julia Woning te Bergschenhoek

Wat houd dit in, wil jij gezellig met een aantal gelijk gestemde creatief bezig zijn? kom dan naar de inloop ateliermiddagen onder begeleiding van Julia Woning. Zowel voor de beginner als de reeds geoefende kleurder, tekenaar, aquarellist interessant. Samen creatief bezig zijn aan een eigen project die je start bij Julia en die je thuis verder kunt perfectioneren en de volgende keer wanneer het jou uitkomt verder afmaakt. Op deze middagen kun je ook je eigen gemaakte werk meenemen en kan ik die met je bespreken en tips geven. Al met al gewoon een gezellige creatieve middag. Wil je met acrylverf werken op deze middagen? dit kan maar dan is de drager (canvas) niet inbegrepen bij de materialen, wel acrylverf. Maar je mag altijd je eigen materialen meenemen als je dit wilt, wel zo handig als je thuis verder wilt werken aan je project. Ben je inspiratieloos dan heb ik vele voorbeelden waar je uit kunt kiezen ;-)
De inloop is van 12:30-15:00 uur. Het inclusief materiaal koffie/thee en iets lekkers kosten per keer € 25.(doorgang workshop minimaal 4 deelnemers maximaal 6 deelnemers) Reserveer een plekje door op de datum via de website een plek te kopen dan ben je zeker van een plek. Zie ik je dan?
Dinsdag 17 januari INLOOP Ateliermiddag (halve dag)
Dinsdag 21 februari INLOOP Ateliermiddag (halve dag) VOL
Dinsdag 14 maart INLOOP Ateliermiddag (halve dag)
KLEURpotlood technieken BASIS

Tijdens de workshop staat het kleuren met kleurpotlood centraal. Julia laat je kennis maken met de diverse kleurtechnieken van kleurpotlood, kleurmengen, laag over laag, blenden, hoe diepte creëren in je kleurplaat. Doe mee en breng je kleur werk naar een hoger niveau door de begeleiding van Julia.

Vrijdag 3 maart Kleurpotloden VOL
Realistisch Tekenen & of Aquarelleren

Tijdens de workshop Realistisch Tekenen ga je aan het werk naar aanleiding van een voorbeeld foto. Je kunt deze dan uitwerken in kleurpotlood, panpastel en of aquarelverf. Julia helpt je opweg, begeleidt je op je eigen niveau en je werken probeert je jou werk naar een hoger plan te brengen.

Vrijdag 6 januari Realistisch Tekenen VOL
Zaterdag 14 januari BASIS Tekenen
Vrijdag 10 februari Realistisch Tekenen
Zaterdag 11 maart Realistisch Tekenen VOL
Vrijdag 24 maart Realistisch Tekenen
Aquarelleren BASIS

Tijdens de workshop aquarelleren laat Julia kennis maken met aquarel verf en de technieken. Na de uitleg ga je zelf aan de slag met aquarelleren dat kan op je eigen niveau. Als je pas begint helpt Julia je stap voor stap. Ben je al verder dan ga je aan het werk naar aanleiding van een voorbeeld foto. Julia helpt je opweg, begeleidt je op je eigen niveau en probeert je jou werk naar een hoger plan te brengen.

Zaterdag 28 januari Aquarelleren ABSTRACT /REALISTISCH
PanPastel BASIS

Tijdens de workshop laat Julia je kennis maken met PanPastel en ga je werken op pastelmat papier. Na de uitleg ga je aan het werk naar aanleiding van een voorbeeld foto. Julia helpt je opweg, begeleidt je op je eigen niveau en probeert je jou werk naar een hoger plan te brengen.

Zaterdag 18 februari PanPastel & Pastelpotloden VOL